NOVI USPESI DRESURACA KCNS

Dresurna sekcija Konjičkog centra Novosadski sajam, ponovo je postigla lep rezultat, ovoga puta na jednodnevnom konjičkom takmičenju u Beogradu. Na arenu u Konjičkom klubu “Aleksa Dundić” izašla su četiri naša takmičara. U prvoj utakmici “Mlade nade” nastupile su, kao debitantkinje u oficijelnim takmičenjima, juniorke KCNS Soraja Kučlar i Lidija Terzić.Uspešan debi - Soraja Kučlar i Lidija Terzić

One su osvojile prva dva mesta, a test su odlično uradile na grlima Galja i Dagi i tako najavile da se dresurna sekcija našeg kluba uspešno širi.

Prvi pehar - Nikoleta Židišić

U drugoj utakmici, takođe pehari. Nikoleta Židišić u svom prvom zvaničnom startu, na kobili Galja, osvojila je srebrnu medalju, dok se tik iza nje, na treće mesto, plasirala aktuelna državna prvakinja u kategoriji dece Sara Poparić na konju Dagi. Za kraj – lep trijumf. U kategoriji juniora, Sara Poparić na grlu Legolas osvojila je najveći broj bodova i prvo mesto i tako potvrdila svoju dobru formu i ambicije da ponovi lanjske uspehe po povratku grla Celin iz Nemačke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *