ODLIČNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

Srebrne amazonke sa šefom ekipe KCNSNa državnom prvenstvu koje je proteklog vikenda održano u Beogradu, takmičari KCNS ostvarili su značajan uspeh. Ekipa kluba u kategoriji Amezonke – B, u sastavu Nađa Stevanović na grlu Šiheder i Dejana Suvajdžić sa Utitaršom, osvojila je drugo mesto, iza KK Korpo, a ispred KK A. Dundić.

Dejana Suvajdžić - bronzana amazonkaTajmičarka Dejana Suvajdžić je, od tri utakmice pobedila u prve dve, a nakon trećeg, finalnog, starta osvojila je treće mesto u ukupnom plasmanu za državno prvenstvo u kategoriji amazonki – grupa B. Ovim startovima, ponovila se dobra forma Utitarša koji u tekućoj sezoni još nema turnir na kojem nije osvojio plasman na visinama do 120 cm, kao i Dejane kojoj je ovo do sada najbolji rezultat.

Romana ponovo vicešampion države Za kraj, kao šlag na tortu, u najtežoj juniorskoj utakmici, visine 130 cm trijumfovala je reprezentativka KCNS Romana Suvajdžić na Arminu. Ona je u prethodne dve utakmice osvojila srebrne medalje, a u konačnom rezultatu je ponovila lanjski rezultat kada je takođe bila vicešampion Srbije u kategoriji juniora A grupe. Ove godine u prvenstvu je trijumfovala juniorka KK Korpo, Gala Ivanović..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *