PEHARI IZ BEOGRADA

Takmičari Konjičkog centra Novosadski sajam, proteklog vikenda, osvojili su pregršt medalja na Otvorenom prvenstvu Beograda. Pet naših jahača na šest konja predstavili su KCNS u najboljem svetlu.

image

Bronza za Teu i Ines

Tako je juniorska ekipa KCNS u sastavu Teodora Žakula na Šihederu i Ines Harminc na Utitaršu, nakon uspešno okončane ekipne utakmice visine 115cm, osvojila bronzanu medalju. Vredno je istaći da je ovo bio i Teodorin juniorski debi kojim je najavila nastavak dosadašnje uspešne pionirske karijere.
Amazonke su se okitile srebrnom medaljom. Dejana Suvajdžić na Arbaletu je startom bez rušenja potvrdila je sve bolju ovogodišnju formu, a iznenađenje je predstavljao i sjajan start Nikolete Nikolete Židišić, koja je takođe start okončala bez rušenja iako je to bio njen prvi nastup u novoj starosnoj kategoriji.

image

Pehar za vitrine kluba

Ona je naime bila trofejni pionir, a od ove godine je postala junior/amazonka i već prvim startovima na ovom prvenstvu potvrdila da ni visine 115 i 120 za nju i Sinsinatija nisu problem.
U kategoriji mladih jahača na visinama 120 i 125 cm, naša reprezentativka Romana Suvajdžić na iskusnom Arminu, nastavila je sjajnu ovogodišnju seriju.image

Nakon osvojenog trećeg mesta u utakmici, posle finala zauzela je drugo mesto i tako postala vicešampion Beograda za kategoriji do 21 godine. Ona je, ovo takmičenje, takođe iskoristila da lepim startovima sa novim, četvorogodim grlom Revolt “probije visinu” i iz dosadašnje amater ture, pripremi ovog poletarca za visine od 1m.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *