POČELA SEZONA :)

Start novih dresuraca

Start novih dresuraca

Konjički centar Novosadski sajam počeo je sezonu 2014. Prvi su startovali dresurci nastupima na prvom i drugom kolu Vojvođanske dresurne lige. Ono što posebno raduje jesu prvi startovi novoregistrovanih takmičarki Ines Harminc, Emilije Teofanov i Anastasije Tomić. Sve tri, na ova dva takmičenja, adrenalin turnira, osetile su sa iskusnim grlom Dagi. Uz početničke muke, ove nove nade KCNS pokazale su izuzetan angažman i najavile da dresurna sekcija kluba iz koje su već regrutovani i državni reprezentativci i u budućnosti nastavlja kvalitetan rad.

Preponaši su efekte zimskih priprema isprobali u Beogradu, na turniru “Otvaranje sezone”. Iskusni tandem KCNS Romana Suvajdžić na Arminu i nova kombinacija – amazonka Dejana Suvajdžić na kobili Fiesta, pružile su kvalitetne startove, okončavši parkure sa po jednim rušenjem.

Nikin prvi preponski pehar

Nikin prvi preponski pehar

Radost, i prvi pehar klubu u 2014. donela je pionirka Nikoleta Židišić Ona je, nakon prošlogodišnjeg reprezentativnog iskustva u disciplini dresure, ove godine prešla u preponsku sekciju jašući svoje grlo Sinsinati. Već prvi start je okončala bez kaznenih poena, u najboljem vremenu, i osvojila prvo mesto u kategoriji dece. To je istovremeno i potvrda da je KCNS ove godine bogatiji za jedan kvalitetan preponski tandem.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *