Najuspešniji

  1. KCNS-Konjički centar Novosadski Sajam - Ivan GencelIvan Gencel

Državni prvak 2001. godine u kategoriji pionira sa kobilom Cica i vicešampion države 2003. godine u kategoriji juniora sa kobilom Dženezis. Iste godine kao član državne reprezentacije nastupio u Istanbulu (Turska)

 

  1. KCNS-Konjički centar Novosadski sajam Jovana BukvićJovana Bukvić

Državni prvak u ketegoriji pionira 2002. godine i iste godine član državne reprezentacije koja je osvojila medalju u na Balkanskom šampionatu u Grčkoj. Državna reprezentativka na Balkanskom šampionatu 2003. godine u Turskoj i tamo pobednik utakmice otvaranja šampionata. Državni prvak u kategoriji pionira i reprezentativac 2004. godine na Balkanskom šampionatu u Bugarskoj i državni reprezentativac 2006. godine u juniorskoj konkurenciji na Balkanijadi 2006. godine u Grčkoj

 

  1. KCNS Viktor CobanovicViktor Čobanović

Juniorski vicešampion države i državni reprezentativac 2006. godine koji je kao član nacionalnog juniorskog tima nastupio na Balkanskom konjičkom šampionatu u Grčkoj

 

  1. KCNS-Konjički centar Novosadski sajam Romana SuvajdžićRomana Suvajdžić

Državni prvak i osvajač triple krune (prvenstva Srbije, Novog Sada i Beograda) 2009. godine. Iste godine kao član državne reprezentacije nastupila na Balkanskom šampionatu u Grčkoj. Državni reprezentativac, član juniorskog tima koji je na balkanskom šampionmatu u Bugarskoj osvojio medalju 2010. godine. Juniorski vicešampion države i državni reprezentativac koji je nastupio kao član juniorskog tima na Balkanskom konjičkom šampionatu u Zagrebu 2011. godine, Atini 2012. i Istanbulu 2013. Državna prvakinja za 2017. godinu u kategoriji amazonki B:

5. Dejana SuvajdžićDejana Suvajdzic- Konjički centar Novosadski sajam

Najtrofejniji takmičar kluba na domaćim turnirima. Tokom U osmogodišnjoj karijeri ostvarila preko 100 plasmana od prvog do trećeg mesta na turnirima i prvenstvima u Srbiji. 2014. je osvojila naslov vicešampiona Srbije za amazonke B i prvo mesta na međunarodnom tuniru Horseville, a 2016. osvojila Balkanski kup u disciplini Militari.

 

6. Sara Poparić - Konjički Centar Novosadski SajamSara Poparić

Državni prvak u disciplini dresure, u kategoriji dece i, po broju rejting poena, najuspešniji takmičar u toj kategoriji za 2011. godinu. Državni reprezentativac u kategoriji dece na Balkanijadi u Atini 2012. godine, kao član ekipe koja je osvojila 3. mesto.

7. Nikoleta Židišić

Konjički centar Novosadski sajam - Nikoleta Židišić2013. godine sa kobilom Galja nastupila na Balkanijadi u Plovdivu (Bugarska) kao clan nacionalnog tima u kategoriji dece koji je osvojio 3. mesto na BKŠ i bronzanu medalju, kao i na BKŠ 2014. u Novom Sadu. Iste godine, u preponskoj disciplini, osvojila je naslov državnog prvaka u kategoriji dece B, a u 2017. godini postala državna prvakinja u kategoriji juniora B.