STIGLA ŠAMPIONSKA TITULA

Protekle nedelje takmičarke KCNS ostvarile su sjajne rezultate na Prvenstvu Srbije u preponskom sportu. Boje kluba branile su Dejana i Romana Suvajdžić u kategoriji amazonki A kao i mlade juniorke kluba Teodora Žakula i Nikoleta Židišić u kategoriji amazonki, divizije B.

Najbolji rezultat postigla je Nikoleta na Sinsinatiju koja je postala ovogodišnja državna šampionka u kategoriji amazonki B, a do toga je stigla plasmanima u sve tri utakmice, kao i pobedom u najtežoj. Njena partnerka u ekipi, Teodora Žakula na Šihederu postala je vicešampion u istoj kategoriji, a u takmičenju ekipa njih dve su donele klubu šampionski pehar. Njihovi startovi još više raduju kada se zna da je reč o takmičarkama koje se ove godine, nakon uspešnog pionirskog staža prvi put takmiče u težim kategorijama juniora i amazonki.

Uspeh je stigao i u grupi amazonki grupe A. Ovde su se Dejana i Romana Suvajdžić na Arbaletu i Arminu postarale da vitrine kluba ukrasi pehar namenjen vicešampionkama Srbije. Dodatna radost klubu stigla je nakon Prvenstva RS jer su tri naše takmičarke dobile poziv državnog selektora da uzmu učešće na pripremnom kampu reprezentacije Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *