ZAVRŠENA LETNJA SEZONA

Konjički centar Novosadski sajam je, nastupom na turniru “Trofej Beograda” završio još jednu uspešnu takmičarsku sezonu u preponskom i dresurnom takmičarskom segmentu. Članovi kluba su i ove godina osvojili brojne plasmane, nastupali za nacionalni tim ali i afirmisali nove nade, kako jahače, tako i mlada takmičarska grla. Nakon naporne sezone, prva takmičarska postava konja dobila je zasluženi odmor, a prioritet u treningu, do polovine januara dobili su škola jahanja i rad sa budućim takmičarima, onima koji su najuspešnije okončali školu jahanja.

zdravko

Naravno, tekuće aktivnosti kluba i dalje teku neometano, a takmičari kluba vreme će posvetiti mladim grlima. U štale kluba stigla su još dva mlada pastuva, Zverko (Landgraf – Zverka) i Zdravko (Krajnji do – Zverka) koji će nakon obuke već sledeće godine braniti boje kluba u konkurenciji debitant i amater ture.

zverkoKonjički centar Novosadski sajam, čestita svim članovima još jednu završenu uspešnu takmičarsku ali i organizacionu sezonu. Uskoro će biti organizovan sastanak za sve članove na kojem će biti precizno nabrojano šta je sve urađeno ove godine, kao i planovi za zimsku sezonu, ali i nadolazeću takmičarsku 2013. godinu, kao i uručena proznanja za ostvarene uspehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *